Како да користите отстранувач на влакна

2021-07-13

Како да се користиотстранувач на влакна
1. Притиснете го прекинувачот да се избричи. Кога се бричите, ширете ја облеката рамно на масата, нежно залепете ја мрежната обвивка на облеката и движете се напред и назад, обрнете внимание на јазлите на волната, за да не се скршите. Избричете го џемперот со долги купишта на фустанот Тери петелките се поефикасни.
2. Ве молиме исчистете го држачот за нож, мрежниот капак и складирањето на време по бричењето.

3. Кога брзината на машината за бричење е бавна, наполнете ја на време, времето за полнење е 8-10 часа, а прекинувачот треба да се исклучи при полнење.


Мерки на претпазливост:
1. Ве молам, никогаш не користете го за брада за бричење,
2. Не држете ја машината под премногу притисок, само држете ја мрежата близу до предметот.
3. По бричење и правосмукалка, ве молиме исчистете го ножот што се движи, мрежниот капак и складирањето на време.
4. Избегнувајте да го користите за џемпери што се носат

Совети за употребаотстранувач на влакна
1. Погоден е за кратка коса волнена облека, спортска облека, здолништа, шалови, ќебиња, итн. Тој е специјално опремен со уред за пилинг, што е погодно да се подигнат сите видови топчиња за коса и да се бричат ​​брзо.

2. Погоден е за џемпери со долга коса, со заштитна обвивка од пената. Само топчињата за коса се отсечени без да му наштетат на самиот џемпер. Мекиот осет на ткаенината може да се одржи по бричење.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy